Wednesday, February 3, 2010

Look book 03.02.10

Dupa o stare de nervi ca si in filmele cu mafioti, ma gandesc sa scriu cate ceva pentru rubrica zilnica si minima ca sa ma calmez cat de cat. Intre timp fac o paranteza, recomand ciocolata Ritter SPORT cu toata pofta, de doua zile ma chinui sa o mananc in asa fel incat sa nu se termine acestea fiind zise sa ne apucam de studii.
Participant al concursului organizat de H&M pe tema tinutelor care contin culoarea albastru, tipul din imaginea postata a facut o combinatie simpla si de bun gust. Un mare + pentru pantofi si pentru sacou. Accesoriul de pe deget ... pentru mine este total nepotrivit, ori zece nuante de albastru ori una si pe deasupra este prea prea feminin.
All black ... interesante combinatii pe negru, in schimb eu as fi preferat alt fel de sacou sau jacheta. Dar nu spun ca nici asa nu este ok. Banui ca geanta Chanel se vede de la o posta.
Hmmm... si de data aceasta am stat prost cu memoria in ceea ce priveste ideea cui aparinea acest stil de sacou, in final dupa ceva cautari am reusit sa dau de el ... este Raf Simons care lucreaza pentru brandul Jil Sander. Ma scuzati daca am facut vreun dezacord sau am dat vreo informatie gresita insa nu am apucat sa ma interesez de brand si mai exact de designer, sa revenim. Foarte frumos sacoul tipului, insa daca pretinde ca este into fashion, atunci ar trebui sa stie ca modelul este out, o spun cu jumatate de gura ca si eu incep sa imi doresc o asemenea piesa vestimentara. Pe langa ca partea de sus arata bine, si partea de jos e in aceeasi gama coloristica ... skinny jeans negri si ghete Givenchy. Tipul chiar le are ... se vede ca e student la arhitectura .

2 comments:

  1. No problem. Thanks for checking out my blog. My blazer was the poor mans Raf Simons. One day the real thing will be mine.

    I like your blog a lot!

    ReplyDelete
  2. El nu se supara , e multumit sa stie ca sunt eu superioara:)) la ce i`ar mai trebui si lui ? =)) in plus H&M e chiar super ok si accesibil.
    Apropo de lookbook , de ce nu iti faci si tu cont ? Postezi cateva poze si poate poate te faci remarcat , eu zic ca merita sa incerci. Blogul a fost primul pas , acum treci pe lookbook ;;)

    ReplyDelete