Saturday, March 27, 2010

Look book 27.03.10

Back in business. O pauza bine meritata, ca deja m-am plictisit de atat scris si blogarit.
Look book, am facut un mic colaj cu modelul de imprimeu care este la mare cautare si pe langa aceasta cautare arata si bine. E vorba de imprimeul floral, cred ca daca acest material cu flori rosii pe fundal albastru ar fi fost incretit, ar fi dat perfect pe o doamna de etnie rroma, dar asa arata foarte frumos si fresh. Din cauza culorilor si daca sunt combinate bine piesele dau o tenta de vintage.
Tot pe vintage cat de cat e si tipul din fotografia urmatoare.
Palarie de paie, care cel putin si eu mi-o doresc... pe aceeasi gama cromatica este tricoul cu un imprimeu simplu, dar si jacheta cu manecile sufulcate. Geanta si ochelarii sunt piese de rezistenta in tinuta de genul, imi dau seama ca nu e modelul de rama la ochelari tip geek ci sunt putini mai rotunjiti. Cat despre partea inferioara nu stiu ce sa zic, nu cred ca arata chiar asa bine pantoful fara soseta, dar pantalonii sufulcati dau un aer de primavara. In mare e o alegere ok.
Varianta feminina si mai classy a tipului de mai sus este tipa urmatoare.
Nu prea vad ce poarta dar culorile sunt perfecte pentru o zi mai racoroasa de primavara, dar nu rece si nici prea calda. Pantofii si plicul arata foarte bine combinati cu ciorapii deschisi la culoare si sacoul cu manecile sufulcate. Pe langa acestea parul impletit da un aer foarte tineresc. In fond si la urma urmei nu poate arata urat si sa vrea.
Trecand de la vintage si young, la ceva teen rockstyle. Tipa din fotografie chiar da senzatia de rock nu numai prin bratara cu tinte ci si prin tricoul alb, simplu care e rupt, o influenta gotica in tinuta e adusa de ciorapii cu motive florale negre. Sacoul si lantul de la gat completeaza tinuta, insa poate mai multe lanturi la gat de diferite marimi si modele ar fi fost mai bine primite, dar nu zic ca nu e bine si asa.
Tinuta rock care se observa de la o posta. Cel putin tipul din imagine si poate mai sunt si altii care stiu sa le combine cat de cat sa fie din aceea zona. Mie imi plac bocancii si pantalonii, in schimb nu stiu daca ar fi o investitie buna, poate iarna viitoare se v-a purta cu totul altceva, pe langa aceasta paranteza, chiar arata bine. Esarfa de la gat chiar arata bine si combina perfect modelul gecii de piele. Ochelarii de soare care deja incep sa apara pe toate gardurile chiar dau bine pe langa toata tinuta insa nu sunt piesa de rezistenta, aceasta fiind manusile fiind o alta piesa din tinuta care ma fascineaza. Karl Lagerfeld poarta ceva de genu... insa prea des.
Inchei postarea cu o fotografie simpla cu o tipa care poarta animal print. Imprimeu care chiar l-a combinat bine si nu arata kistchos. Asa cum ziceam mai demult ca e greu de combinat si e sensibil.

No comments:

Post a Comment