Tuesday, April 6, 2010

Look book 06.04.10

Printre altele mi-am facut pofta sa mai scriu cate ceva, si m-am gandit sa pun ceva poze cu dungi, suna cam aiurea dar nu prea am chef sa dezvolt. In principiu e vorba despre ceea ce am tot vazut ca incep sa reapara in voga ... liniile orizontale, de preferat albastru inchis pe fond alb. Nici nu cred ca are rost sa analizez toate imaginile care le postez de data aceasta.

Am mai observat ca la fel de cautata e si culoarea turcoaz in diferite combinatii. Tipul din imaginea de mai jos a ales sa o poarte pe o esarfa sau un lant, nu stiu cum sa il numesc combinat cu un tricou supra-dimensionat, o pereche de pantaloni scurti si ciorapi rupti, oricum e putin ciudat aspectul dar inaltamintea e pe cat se poate de draguta, toata lumea il cauta pe Mikey. Inca un fresh look de primavara asemeni urmatorului care il voi posta tot de la acest tip, totul e ok cand e soare, insa eu am o retinere in ceea ce priveste pantalonii albi. Eu cel putin am purtat de cateva ori o pereche si am avut senzatia ca sunt dezbracat, in chiloti. Nu stiu altii cum sunt dar eu mi-am exprimat opinia.
Maro cu roz si camasa gri, arata dragut dar din nou pantaloni albi. Acelasi fresh look cum ziceam, de primavara si nu de vara. Palaria din paie nu lipseste nici in fotografia aceasta. Keep it up !
Din nou turcoaz, insa de data aceasta si in incaltaminte si in imbracaminte, e scoasa in evidenta culoarea din cauza contrastului in care e pusa. Arata mai mult decat bine.
Varianta masculina a ,, Little black dress ", nimic mai usor decat sa iti iei un maieu negru si pereche de pantaloni negrii si fara sa o dai in bara.
Casual outfit, plaja, briza marii si presupun ca nu era nici foarte cald. Oricum nu prea indrasnesc sa adaug fotografii aiurea deci nu am mare lucru ce sa comentez si de aceasta data. Tenisi rosii, tricou alb, iar peste o bluza albastra.

2 comments:

  1. Subscriu la aprecierile tale viz-a-viz de trend:D

    ReplyDelete
  2. I like number 6 ... that;s it :D

    ReplyDelete