Saturday, May 29, 2010

Fashion mistakes I

Sunt cateva greseli in materie de moda care le fac nu doar femeile ci si barbatii. Nu cred ca oricine stie sa se imbrace dar acest lucru nu inseamna ca poti sa iti trantesti orice carpa pe tine cand trebuie sa iesi din casa. In cazul femeilor se aranjeaza isi pun la punct fiecare fir de par si machiajul, iar mai apoi se imbraca parca in scarba cu te miri ce dezastre de toale, iar barbatii la fel, lipsa educatiei si a bunului gust ii impinge spre penibil cu o forta de ne impotrivit. Daca iti aranjezi parul cu gel se presupune ca ai avea si un minim de educatie vestimentara, dar nu, nu e asa.
Astfel mai jos am sa scriu pe scurt cateva dintre greselile care le fac barbatii la capitolul imbracaminte.
Jacheta de piele.
Niciodata nu arata bine o jacheta de piele cu 15 numere mai mari decat porti tu. Da senzatia ca ar fi o pelerina de ploaie si nicidecum un item super cool. Data viitoare cand cumperi o piesa de genul probeaza una in care simti ca iti contureaza formele ( aici ma refer la persoanele fara burta ... sorry ) in acest mod pune in valoare masculinitatea.














Blugii.
Niciodata de acum inainte sper sa nu se mai lanseze trendul cu blugii prespalati si cu talie inalta, pe langa ca iti da un aer de tocilar, evidentiaza intr-un mod extrem de urat fundul si picioarele. Rezolvarea acestui caz e simpla, o pereche de jeansi de culoare inchisa cu talie joasa pun intr-o lumina buna muschii feshieri si picioarele.

Cravata.
O cravata cu marimea si nodul gresit, da aspectul super demodat. Aici ma refer la acele piese care trec de curea ajungand bine mersi pana la slit, nodul mic de la gat da impresia ca cineva te-ar strange de gat. Caracteristicile de care vorbeam ar trebui sa fie reperul dupa care iti cumperi o cravata, o lungime medie si nodul mai marisor spre normal ar trebui sa salveze situatia si sa nu uit de culoarea inchisa care trebuie sa o aibe. Angelo S.


No comments:

Post a Comment