Tuesday, May 4, 2010

Look book 04.05.10

Dupa un somn bine meritat de la ora 18:00 pana pe la 22:15 ce imi va face noaptea aceasta un calvar ca sigur nu voi reusi sa adorm prea curand, m-am gandit sa mai postez ceva in cadrul rubricii look book si am aruncat un ochi peste noile preferinte in domeniu de stil de strada. Asa ca o idee de inceput, am observat ca a devenit o isterie jacheta de blug cat mai vintage combinata cu piese vestimentare puternice.
Ce poate fi mai simplu si mai chic decat o flanela cu dungi o jacheta de blug si o pereche de jeansi combinati cu tenisi Converse ? Casual si cred ca e si confortabil, nimic mai mult de spus, indiferent ce varsta ar fi avut tipul, stilul vestimentar ii mai taie din ani considerabil si ii da un aer mult mai tineresc.
Cam aceeasi poveste si la tipul urmator, isteria jachetei de blug, insa de data aceasta nu e o combinatie super interesanta, insa am selectat poza sa dezbat subiectul piesei vestimentare care tot apare in ultimul timp. Chiar daca pare o haina care se poate purta cu orice, din punctul meu de vedere cine are asa ceva in garderoba o da in bara constant, pentru ca uneori se hazardeaza. Oricum de data aceasta tipul nu prea le-a combinat ok, nu prea am senzatia ca e fashion. Adica na, lant la pantaloni negrii si jacheta retro de blug, no way. Nu vreau sa merg mai departe ca chiar o sa ma simt putin jenat.
In schimbbb... pe de alta parte... next guy a nimerit-o intr-o forma mare. Adica le-a combinat aproape perfect. Sacou, simplu negru cu manecile sufulcate si un tricou alb arata super fresh si de primavara in aceste combinatii as fi optat pt unul bleu, iar in partea inferioara o pereche de jeansi si incaltari de piele intoarsa. Deocamdata cel mai classy look. Awesome !
Daca pana acuma cool insemna macho si ignorant, de acum cool poate sa insemne si super rockstyle si goth ca si tipul din imagine, mare lucru nu pot sa spun decat ca mixeaza totul intr-un stil super fashion in umbra unui simt pentru genul muzical rock, vroiam sa spun ca sigur are vreo legatura cu acest curent. Pantaloni de piele cu sacou nu am mai vazut niciodata, insa toate au un inceput si acest inceput chiar arata bine. Scurt si la obiect, super classy not clasic.
Si ca incheiere un lucru tare impresionant pe partea porasta ma refer. Zara copiaza la greu piesele vestimentare, imprimeurile si materialele de la marile branduri. Nu pot sa cred ca tipa din imagine poarta un tricou/maieu albastru cu imprimeu cu pisici. Acest imprimeu la creat Miuccia Prada pentru brandul propiu Miu Miu, iar acum Zara apare pe piata cu o piesa vestimentara daca nu identica cel putin asemanatoare cu cea a Miucciei. Nu are rost sa merg mai departe comentand look'ul tinerei. Trist si penibil in acelasi timp.

5 comments:

  1. trist si penibil e ce vezi pe strazile din Bucuresti, nu cum e imbracata tipa... si se stie de mult ca Zara, H&M, si Topshop copiaza marii designeri... iar la capitolul pantofi, Sam Edelman si Jeffrey Campbell :)

    ReplyDelete
  2. ZARA(+Pull and Bear + Stradivarius+ BSK) prin definitie copiaza marile branduri si le aduce "in strada" unde tinerii pot sa poarte fashion la preturi ok.
    Totul e sa sti sa le si combini.
    A.

    ReplyDelete
  3. imi place foarte mult blogul tau! keep rockin'!!
    http://gabrielaciobanu.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Veri nice blog:)
    Da Zara si alte magazine populare copiaza marele branduri, poate multi simt nevoia de haine tip designer la preturi accesibile, desi prin aceasta procedura ei sfarsesc prin a purta copi ieftine, oricum mult mai scuzabil decat copile branduite cu scris mare Chanel sau D&G:P

    ReplyDelete