Monday, August 9, 2010

Look book 10.08.2010

A trecut ceva timp de la ultima postare Look book, care curpinde street fashion and style. In ultimul timp am preferat sa imi limpezesc ochii doar cu Ad Campaigns si shootinguri profesionale fashion, desigur facute de altii.
Am reusit sa strang o colectie draguta de campanii de promovare a diferitelor branduri de renume, la fel cum stransesem pana acum fotografii cu prezentarile de moda.
Stiu ca nu sunt multe persoane care stiu motivul inventarii bretelelor, la fel si baiatul din urmatoarea imagine. Scrisesem o postare mai demult despre ele si ca s-au inventat pentru a tine suspendati pantalonii. Si daca bretele au rolul de a tine pantalonii, de ce ti-ai mai pune o curea in talie ? Ca sa stea stramti pe tine ? Una din cele doua accesorii sunt doar ca sa fie acolo, nu neaparat pentru a profita de functionalitatea acestora. In concluzie niciodata nu vor merge bretele cu cureaua... recunosc si eu am facut greseala inainte sa stiu acestea. Oricum degeaba ai ochelari Ray Ban si camasa Prada cand calci pe bec, nu exista scuze. In rest totul pare accesorizat bine, mai e de retinut esarfa de la gat, bagata sub camasa si palaria care acest sezon e de preferat a fi din pai.

Inca un look bine structurat de vara. Daca tot se poarta dungile bleumarin si arata si bine, sa fie atunci pe toate gardurile, presupun ca nu zgarie pe nimeni la ochi un lucru acceptabil. Marimea potrivita a hainelor pun in evidenta corpul si uneori accentueaza unele parti dorite sau nu, insa in fotografia aceasta perechea de pantaloni si tricoul sunt alese perfect. Din acest look e de tinut minte textura pantalonilor si modul in care sunt purtati.

Vara nu inseamna reintoarcerea la natura si la culori vii ? Eu cel putin asa stiu, insa nu imi dau seama daca este vorba de o tinuta de seara sau de zi cu zi, a baiatului ce apare in urmatorul instantaneu, cert este faptul ca e un apus de soare dragut. Palaria, bluza neagra si sosetele ma duc cu gandul la o toamna calma cu o temperatura deloc caniculara, iar ochelarii de soare, pantalonii, cureaua si incaltarile le-as putea inghesui in dulap pentru aceste zile. Nu pot sa spun ca tinuta arata urat, pentru ca nu e deloc asa, ba din contra arata bine.

Retro glamour. Right ?
Perfect pair of pants, chiar arata bine cu acea curea. Mari probleme sunt cu pantalonii slim fit, cel putin in Cluj, am tot incercat sa gasesc eu cu un prieten si nu am gasit nicaieri, ori se vand in primele zile ori nu se aduc din cauza ca nu ii cumpara nimeni. Revenind la outfit, imi face impresia ca e construit sub forma de cascada, totul culminand cu geanta. 10 +
Later,
Angelo S.

1 comment:

  1. Se gasesc, dar la preturi incredibil de mari. U know that. Dar e nasol rau ca numai in Romania e asa, din cauza faptului ca romanul e ingust la minte in ceea ce priveste vestimentatia si vesnica etichetare ("cum sa port blugi stramti? ca doar nu's femeie" and so on)...

    ReplyDelete