Tuesday, September 7, 2010

Lanvin for 160g Magazine


160g Magazine este o revistă de modă, așa cum se vede pe fiecare fotografie din shootingul de mai jos. Revista își lansează numărul de toamnă cu o bogată selecție de povești care sunt inspirate de colecțiile fall 2010.
Fotografiat afară din studio și anume în natură de către Eric Sposito, Lanvin arată că shootingul din numărul nou al revistei este unul în strânsă legătură cu natura, ceea ce se poate observa și în paleta cromatică aleasă de designer pentru colecție , iar acum cu ajutorul imaginilor fotograful pune în evidență similitudinile. Această melancolie remarcabilă este indusă de prezența elementelor naturii cum ar fii mușchi, frunze si crengi de copaci, dar și de starea de spirit care o emană modele Ethan James, Alexander Johansson și Philipp Bierbaum.
Ținutele Lanvin împreună cu un capricios si matur gust de stiling a lui Rene Gloor vin împreună în revista 160g Magazine pentru a face deliciul pasionaților de modă.
Pe mine cel puțin mă fascinează bărbatul Lanvin atât prin versatilitatea vestimentației care o abordează dar cât și prin feelingul care îl insuflă în privitori.
Angelo S.




3 comments:

  1. =)) ii funny cum sunt imbracati astia:)) adica ...eu nu m-as imbraca in halu asta:))

    ReplyDelete
  2. Te înțeleg perfect, nici eu nu m-aș îmbrăca așa să fi fost în locul tău.

    ReplyDelete
  3. Stilul presupune ceva mai mult decat niste haine "asortate"; e atitudine, e amprenta personalitatii fiecaruia.
    Creatiile Lanvin pentru barbati sunt superbe, dar preferatul meu in materie de haine barbatesti ramane ermenegildo zegna:d

    ReplyDelete