Tuesday, December 7, 2010

Boldor Design


Poate că ați mai văzut unii dintre voi profilul de pe Facebook al lui Boldor Mihai și v-ați întrebat ce sunt cu fotografiile acelea cu brățările de piele... Ei bine, el le face și le face chiar foarte mișto, cel puțin așa mi se pare mie. Mihai e în anul doi la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară și a terminat Liceul Teoretic Onisifor Ghibu, poate pare ciudată această combinație, dar nu e chiar deloc, atunci când ai răbdare și o pasiune pentru așa ceva.
Această mini colecție de accesorii a început de la o mică dorință de a lui și anume de a avea o brățară de piele asemeni cu cea a unui personaj din renumitul film ”Jackass”. După ce și-a transformat singur, dorința în realitate, a început să facă brățări și prietenilor, astfel a ajuns în prezent să facă ceea ce se poate vedea în fotografiile de mai jos.
Pentru aceste accesorii folosește piele 100% naturală, cu o grosime de 2.3 mm. Totul este făcut manual, inclusiv plăcuțele de aluminiu, mai puțin gravura de pe ele. Prețul lor se înârte în jurul sumei de 60 Ron.
Enjoy !


Angelo S.

2 comments: