Friday, September 2, 2011

Amuzament gratuit.

Cred ca e momentul sa luam atitudine !
A trecut ceva timp de cand nu ma mai joc cu " group leaderul" si "project managerul" de la un anumit site, pentru care am lucrat ceva perioada si de atunci speram sa ramana la linia de plutire, insa la fel cum am mai auzit si am preferat sa verific singur, respectiva persoana nu are nimic in comun, dar absolut nimic in comun cu asa renumita ,, la moda ", ca sa ma asigur ca m-am facut inteles si face tot posibilul ca persoanele din jurul ei sa fie sigure de asta.
Prost gustul, simtul estetic lipsa si prostia cat cuprinde, face din niste fete dragute si haine purtabile, un joc kistchos ce escaladeaza culmile penibilului cu un tupeu infantil de jegos. Daca doar niste fotografii profesioniste o fac pe o fata frumoasa sa intre in stylingul inestetic creat de respectiva astronauta care nu are legatura cu pamantul si cu regulile existentei esteticii, atunci inseamna ca potentialul care il mai aveam se duce de rapa si el.
Cine are nevoie de o asemenea propunere vestimentara ? Cine ar avea nevoie de o imbatranire atroce si instantanee cu ajutorul fustei bunicii. Sa zicem prin presupunere la absurd ca fusta clos din 1900 toamna ar fi ok, acum n sezoane in urma de la Marc Jacobs, dar totusi o "centura" impletita cu putin aer navy, bretele si tricou urban ? Care este rolul centurii ? Dar al bretelelor ?
Sa fim realisti ...
Pantaloni de pijama, ciorapi de prostituata de la 1800 si pantofi de satin, bleu-marin cu buline si fix o fundita pe ei. Superb nu ? Mama peste 30 de ani nu cred ca ar purta nimic din ce am enumerat mai sus.
1. Din cate stiu eu, pantofii decupati in fata nu cred ca se poarta cu ciorapi.
2. Pantalonii cu buline si ei, nu emana deloc feminitate, absolut deloc.
3. Ciorapii de la 1800, cred totusi ca s-ar fi potrivit cu o pereche de platforme maron sau crem, de piele intoarsa, dar nici intr-un caz cu satin bleu-marin.
Ding ! Ding ! Ding ! Fiasco la masa 3 !
Ia-ti mamica ciorapi ca-i frig ! Suntem de abea in 2 Septembrie, cica de azi vine toamna ... Toamna nu iarna, d'oh ! De ce ai pune 2 perechi de ciorapi din care o pereche sparta ( din nou ca la prostituate ) pe deasupra ? Pe mine cel putin ma zgarie la retina, dupa ce ma opresc din ras, de fapt, cine nu a ras ?
Baba Dochia e fix tranta pe langa ce se intampla mai jos. Din nou, sandale de vara cu toc, ciorapi de culoarea mustarului si cireasa de pe tort ... fusta care parea interesanta impleticita acolo intre picioare ca sa se mai intample ceva si cu fusta aia, ca nu-i destul.
Si acum sa radem pentru detaliul de la accesorii, un portfard aramiu.
Ding! Ding! Ding! ... ati ghicit !
P.S. Nu am nimic cu fetele care au pozat, nu am nimic cu fotograful/ii care fac chiar o treaba buna. Insa stylingul si tot ce se intampla in fotografiile wanna be fashion shootings, este dezastruos si nu cred ca sunt singurul care se amuza de munca copilareasca care o depunde cine nu trebuie. Sa fim din nou realisti, ce scop au fotografiile acestea ? E un scenariu' gen :
- Haideti fetelor sa va pozam iar, eu va imbrac si lumea rade de voi !
Anyway, mult succes si mai astept cu nerabdare caricaturi sa ma amuz de ele.
Angelo S.

9 comments:

  1. Cu adevarat soc si groaza la vizionarea fotografiilor.Am avut impresia unei calatorii de cosmar intr-o lume care de fapt se doreste un demers artistic.Esec...Multumim,totusi Angelo S ca ai reusit sa transformi tristele imagini intr-un spectacol de comedie de mare clasa! Sincere aprecieri!!

    ReplyDelete
  2. Extraordinar articol .
    Felicitări! :D

    ReplyDelete
  3. Acest shooting vroia să fie reclama la Circul Globus? Că altfel nu îmi explic care e scopul ţoalelor ălora:-|

    ReplyDelete
  4. Tinutele astea chiar sunt recomandate pe ceva site de moda? Ca parca nu-mi vine sa cred... :|

    ReplyDelete
  5. Angelo cine le-a imbracat ? Bunica-ta ? :)))) Mai bine o faceai tu.

    ReplyDelete
  6. A real fashion victim.September 2, 2011 at 2:05 PM

    Doamneeeee!! Ce e cu toata imbulinarea asta? Tipa respectiva e pe principiul "curcubeul ruuulz forever"?:)) Haaaaai sa ne rupem toti ciorapii rosii de plasa si sa ne luam colanti galbeni pe dedesupt, ca poate o sa fim fashion! Dezgustator!! Domnisorica draga, mai citeste si tu o revista de moda din cand in cand, daca tot te crezi mare si tare ca ai site "de moda".. Daca nu lasa-i pe altii sa isi faca treaba si nu mai aglomera internetul deampixu'!:)

    ReplyDelete
  7. Cand am vazut si eu imbracamintea pe care o purtau m-am mirat. Si nu e doar atat, mai sunt poze:)).

    ReplyDelete
  8. Problema mea este că l-au numit pe Niculescu "Sartorialistul" Clujului... Ferească...

    ReplyDelete