Thursday, November 11, 2010

CFW - Mihaela Cirlugea

Inca de la inceputul castingurilor am stiut ca va fi un fiasco total. La casting au participat 20 de fete din care 4 au fost aduse din Satu Mare, fete carora nu li s-a platit absolut nimic, nici cazare nici masa si nici pentru prezentare, au venit pentru CFW pe banii proprii, in comparatie cu fetele aduse de la Brasov de d-l Chiver. Brasovencele au avut "succesul" de a intra in prezentare, "norocul" de a avea masa si cazarea asigurata, comparativ cu cele din nordul tarii. Fetele se prezinta a fi modele insa inaltimea corespunzatoare a multora dintre ele le lipseste cu desavarsire la fel si expresivitatea fetei, din toate cele care au fost prezente la casting doar doua sau trei mi-au placut cat de cat, restul au fost acolo la locul potrivit si timpul potrivit. Nu stiu daca dintre toate domnisoarele care au fost ieri la Hanul Fullton ( locul unde s-a desfasurat castingul ) ar fi trecut una, maxim doua, anul trecut de preselectia organizata de domnul Alin Galatescu.
La fel si la baieti, insa aici au participat mai multe persoane decat m-as fi asteptat, nu toate modelele masculine se potriveau pe profilul care il cauta designerul olandez Kim ( Non by Kim ). Se pare ca numai la noi in tara inca se cauta masa musculara si nu expresivitatea fetei si corp slim, cum e afara. Cateva ideei care le-am notat in timpul fittingului:
- inaltimi diferite ale baietilor
- parul aranjat asemeni personajului de desene animate japoneze Songoku
- deformati fizic ( fata, corp)
- unii baieti nu aveau pregatire pentru defilare.
Printre baietii care au fost la casting, 3-4 au iesit in evidenta.

Colectia designerului Mihaela Cirlugea mi sa parut foarte neinspirata, poate si pentru faptul ca nu m-am interesat prea mult de conceptul de la care a plecat dupa ce am vazut prezentarea.
Rochiile au fost asemenea unui proiect scolar. Fuste perforate prin ardere, combinatii intre materiale lucioase si transparente => o supa vestimentara, lipsa totala a finisajelor
Azi am luat masa impreuna cu Kim si asistenta ei si dupa ce le-am aratat videoul si fotografiile am ajuns la concluzia ca mai era o problema, tiparele nu cred ca au fost executate corect. In schimb au fost cateva detalii dragute pe unele rochii care mi-au placut.
Alaturat adaug cateva fotografii.
Angelo S.

1 comment:

  1. Fetele nu mi-au placut absolut deloc...un detaliu foarte important pentru evenimentele de genul... Normal prezenta unui model combinata o creatie da emotii fantastice...sau ar trebui...Felicitari pentru blog, foarte ...''inspirat'' . Myra

    ReplyDelete