Monday, November 15, 2010

CFW - Non by Kim

După toate cele întâmplate cu ” sărăcuțul ” de CFW mă gândesc că ar fi drăguț să arătăm și părțile bune ale acestui fiasco. Aceste părți nu pot fi altele decăt colecțiile și piesele create de designeri.
Designerul olandez Kim Bakker, art director la brandul Non by Kim a prezentat o colecție impresionantă. Inspirată de siguranța și liniștea care ți-o oferă camera/casa ta, Kim a pornit creearea colecției ,, Uncontacted”. O colecție care mie mi-a plăcut foarte mult și o consider foarte reusită, păcat de organizarea catastrofală de la acest festival, organizare care, ne-a lăsat desculți pe iarbă. Un detaliu care l-am observat în aceste ținute este că designerul foloseste o geometrie imperfectă.
Încă odată se poate trage concluzia că moda revine. Unele piese seamănă izbitor cu ceea ce purta tatăl meu cand era de vârsta mea.
Un accesoriu destul de interesant, confecționat din piele intoarsă, păr, pene și o piatră de râu.
Încă nu am reușit să îmi dau seama ce semnificație are vopseaua albastră de pe fruntea mea la fel si dungile de aceeași culoare de pe fețele celorlalte modele, dar promit să aflu.
Later,
Angelo S.

2 comments:

  1. Machiajul a fost o idee buna dupa parerea mea. Toti isi vor aminti de colectia ei datorita machiajului gen Avatar. :)

    ReplyDelete
  2. Colectia a fost balsamul festivalului CFW, am fost acolo,iar dupa inceperea prezentarii, mi-am dat seama ca a meritat asteptarea.Colectia a fost extraordinara, mi-a placut foarte mult,formele geometrice abundente si elemente care definesc identitatea unor triburi din America de Sud, folosite pe post de accesorii au asigurat distinctivitatea acestei colectii... intr-un cuvant superba!

    ReplyDelete