Thursday, July 1, 2010

Gucci spring 2011

In prezentarea recenta de la Gucci designerul Frida Giannini, a cam pierdut din duritatea stilului propriu, propunand o colectie care se invarte in jurul stilului safari, stil care intr-o foarte mica masura este out. Punand in comparatie cu ceea ce a creeat Donatella este o diferenta de la cer la pamant.
Showul arata a fi o capsula Gucci perfect izolata de toti factorii care ar putea influenta aroma anilor '70 stilizati pentru primavara/vara anului 2011. Atentia a fost atrasa de cateva pulovere de lana crosetate sau doua trei costume slim fit. Alte piese care au atras atentia publicului devorator de tinute exclusiviste au fost camasile cu imprimeu psihedelice si camasile de blug cu interventii discrete de maron.
Costumele pe stilul anilor '70 par a fi tinuta perfecta pentru un zbor cu avionul privat din Londra pana in Sardinia.
Sunt sigur ca aceste tinute vor face furori sezonul viitor in editorialele din revistele de specialitate, creand din piesele simple, piese must have.
Angelo S.

2 comments:

  1. ce penal arata astia.... nu imi dau seama km pot sa fie asa de slabi......astia nus barbati....

    ReplyDelete
  2. În caz că nu ai observat nu se mai pune deloc accentul pe masă musculară sau știu eu ce alte elemente tipice ”masculine” cum ar fi părul de pe picioare, piept, etc. În ultimele sezoane au ieșit la înaintare fețele androgine care emană cât mai multă feminintate.
    So ... îmi pare rău pentru cei cu umflați la sală cu substanțe toxice care distrug ficatul, chiar nu se mai poartă pectorali cât treptele și abdomen ca si gratiile de la geamuri.
    Angelo S.

    ReplyDelete