Friday, January 21, 2011

Louis Vuitton - fall 2011




După ce am încercat o perioadă de timp să înțeleg noul concept LV, într-un final am reușit să descos câteva piese care vi le arăt și vouă în imaginile de mai jos.
Louis Vuitton goes sporty ... După ce a propus pentru sezonul acesta câteva jachete de fâș, Marc a pus accentul foarte tare pe acest item pentru iarna viitoare, materialități diferite dar toate sunt căptușite și au la bază aceeași funcționalitate, să țină de frig cât mai bine.
În unele ținute apare din nou accentuarea taliei prin curele de piele. Paleta cromatică nu este așa dezvoltată la cum m-aș fi așteptat, ținând cont de toate detaliile care le-am văzut în milano. Predomină negrul si maronul, iar în câteva ținute apare și roșul.
Dat fiind faptul că brandul LV este unul care a este cunoscut pentru genți, am făcut două colaje care surprind accesoriile și anume gențile propuse de casa de modă pentru iarna anului 2011. Pe de-o parte imprimeul tipic, se pare ca este nelipsit însă pe de altă parte au lansat pe catwalk niște modele destul de noi și interesante ca și materialitate și proporții.
The red one is my fav.
Angelo S.

No comments:

Post a Comment