Friday, February 4, 2011

Zara - spring 2011 campaign

După ce au apărut noile tendințe pentru primăvară/vară 2011, Zara își face intrarea pe piață cu un set de fotografii în care apar viitoarele piese ce pot fi achiziționate din magazin.
Și după cum se știe că Zara, Berska și toate brandurile de genul nu fac altceva decât să copieze creeațiile marilor case de modă vă invit să faceți câteva exerciții de ,,caută și găsește ” în fotografiile care apar aici și postările care le-am făcut acum câtva timp.
Privind partea plină a paharului, Zara aduce tendințele actuale la prețuri acceptabile uneori, nu cred că toată lumea își permite să cumpere o pereche de pantaloni evazați pe culori stridente de la Jil Sander așa că Zara intervine și ții oferă la un preț în limita bunului simț.
Să sperăm că sezonul care urmează toată lumea va fi îmbrăcată decent, pentru că nu e așa greu să combini niste culori care sezoanele trecute chiar nu se potriveau.
Angelo S.










1 comment:

  1. Bineinteles ca Zara copiaza marile brand-uri, presupun ca ideea lor de marketing este ca lumea de rand sa isi poata cumpara haine dupa ultimele tendinte. Nu am auzit inca pe nimeni sa spuna ca Zara este high class... Si eu zic sa nu ai asa mari asteptari la plebea de pe-aici ca nu traim la new york/paris etc.

    ReplyDelete