Friday, September 2, 2011

M 17.01

Pornind de la mansarda-atelier de la numarul 17, cinci tineri masteranzi ai Universitatii de Arta si Design din Cluj - Napoca, au format recent grupul M 17 Designers. Carmen Chereches, Florina Farcas, Diana Flore, Alexandra Ivascu si Raluca Popa, desi abordeaza concepte si idei diferite in proiectele individuale, prin M 17 se lanseaza publicului din Romania atat prin produse personale cat si prin colectii de grup.

M 17.01
Prima colectie se lanseaza acum, M 17.01 este o colectie cruise, pentru un public masculin ce prezinta produse purtabile. Accentul pe detalii, alaturarea de texturi inedite si jocuri de structuri textile sunt elemente definitorii. Colectia oscileaza intre caracterul functional si detalii conceptuale. Unele piese vestimentare reflecta fuziunea intre cele doua genuri cu scopul de a feminiza, fara a elimina caracterul masculin.

Prin naturaletea sa, personajul evoca simplitatea omului cotidian preocupat de elementele moderne si traditionale.

Din punctul meu de vedere colectia este un perfect exercitiu de styling, un mix intre subcultura contemporana a hipsterilor si minimalism pe o paleta cromatica mai diversificata. Sa le uram succes tinerilor M 17 si la cat mai multa inspiratie pentru colectii, zic !
Angelo S.

1 comment:

  1. Uite ceva cu bun gust !
    Felicitări tinerilor şi mult succes!

    ReplyDelete