Friday, September 16, 2011

Rodarte - spring 2012

Cand incep saptamanile modei din diferite capitale ale lumii, am cateva branduri care ard de nerabdare sa vad ce trimit pe podium, sa vad ce propun pentru urmatorul sezon si ce au creeat.
Rodarte este unul din bradurile care il astept sa lanseze noi trenduri. Daca data trecuta au avut rochii cu imprimeuri ce curpindeau imagini din natura si anume lanuri de grau, de data aceasta ne arata natura mult mai subiectiva. Transpunerea naturii pe panza, iar mai apoi aceasta pictura folosita drept imprimeu pentru rochii se pare ca va fi trendul lansat de Rodarte pentru vara anului 2012.Pictorul olandez postimpresionist Vincent van Gogh a fost sursa de inspiratie pentru aceasta colectie, dupa cum se vede si in imprimeurile folosite de cele doua creatoare de moda pe rochiile cu croiala anilor 50.
Structurile mai complexe din zona umerilor si a gatului comparativ cu zonele inferioare ale pieselor vestimentare, domina intreaga linie. Este incontestabil ca paleta cromatica folosita e hipnotica si asta datorita culorilor folosite de Van Gogh si nu numai purpuriul combinat cu verde ci si galbenul cu albastru.

Cred totusi ca nu e o colectie foarte potrivita din care sa fie alese tinute pentru covorul rosu.
Angelo S.

No comments:

Post a Comment