Saturday, January 30, 2010

Look book 30.01.10

Incep postarea de azi cu cei mai perfecti ciorapi de dama care i-am vazut eu. Combinatia perfecta intre ciorapi inflorati cu o bluzita alba sa ii puna in valoare. Noroc ca stie sa combine culorile tipa ca daca era o alegere incorecta parea destul de tiganesc, multumita etichetei puse elementelor florale in genu pe haine.
Pana la urma nu e numai o piesa vestimentara doar pentru fete ci si pentru baieti, da despre pantalonii luciosi este vorba, chiar daca sunt ultra extravaganti si nu stiu daca multa lume e capabila sa inteleaga ce e cu ei, tipul din urmatoarea poza i-a combinat perfect cu un pulover tricotat cu gat V . Din ce observ pantalonii sunt din latex si cu material negru pe partea interioara a picioarelor ceea ce ii echilibreaza cat de cat impactul vizual asupra privitorului. Un nou + pentru ochelari ... geek style. Keep it up !

Army style ... super simplu de realizat si simultan de mare efect. Nasturi aurii, snururi impletite si brelocuri pe aceasi gama cromatica (auriu, galben). Acest stil a fost insipirat din uniformele armatei franceze de la 1800. Nu am reusit sa surprind chiar detaliile care m-ar fi interesat insa culoarea galbena de pe pieptarul rosu ar putea semnifica nasturii si fasiile aurii care le cautam. Tipul din 2009 a combinat pefect aerul de 1800 cu secolul XXI ajutat de bocancii inalti de piele si caciula putin derivata de la stilul rusesc de blana. Sper sa se inteleaga corect interventiile de pe flanela neagra si sa nu se cada in penibil cu snururi colorate si nasturi la fel de diferit de colorati si sa se ajunga din pacate la o creatie de prost gust.

No comments:

Post a Comment