Wednesday, April 7, 2010

Geaca de fas

Pentru sezonul rece, geaca de fas e cea mai convenabila alegere atunci cand vine vorba de look'ul pentru acel moment. Atunci cand frigul se face simtit si paltonul este la curatatorie, aceasta piesa vestimentara te scoate din impas, fiind usor de asortat, comoda si practica. Insa pe cat de usor este de asortat pe atat de des unii o dau in bara cu cele mai nepotrivite combinatii dintre geaca de fas si te mai miri ce alte piese din cu totul si cu totul alta lume decat cea care ar trebui sa fie.
Tinand cont ca intra la categoria casual-sport, e in regula sa fie purtata la o tinuta office, dar in nici un caz la o petrecere unde se impune un look elegant si pretentios. Un astfel de articol vestimentar se poate purta lejer la o iesire in oras cu prietenii sau iubita, la job sau la o plimbare prin oras.
- O geaca de fas se poate purta cu o pereche de blugi sau o pereche de pantaloni de catifea raiata depinde unde alegi sa mergi.
- Fiind o piesa vestimentara de iarna, geaca merge bine o pereche de ghete sau niste pantofi mai zdraveni, nici intr-un caz cu o pereche de adidasi si mai ales adidasi cu plasa peste care sa te duca cu gandul la vara.
- O pereche de sneakers cu sireturi mai groase si colorate ar da o alura extravaganta la tinuta, combinati cu obiectul de care tot vorbesc.
- Pe de alta parte, secretul unei geci de fas sta in fular si caciula. Ai grija cum alegi aceste accesorii. Opteaza pentru un set de manusi, caciula si fular dintr-un material nu foarte pretentios si de preferabil colorat.

Pe de alta parte exista si niste mici reguli cu privire la ce sa NU combini cu geaca de fas, astfel :
- Niciodata geaca nu se poate combina cu un costum.
- Pantofii eleganti niciodata nu se pot asorta cu piesa vestimentara pomenita, in cel mai bun caz pantofi sport cu o nota de eleganta.
- Aerul kitchos este dat de gecile cu prea multe scrisuri, embleme si insemne, NU alege asa ceva.
- Niciodata nu e de purtat o geaca cu o pereche de pantaloni de trening fie bumbac sau fas, decat daca esti in masina personala in drum spre sala si te intorci tot in acelasi mod.
- Nu se asorteaza niciodata cu o sapta fie ea pusa invers, da un aer cam vagabontesc, stil ce nu mai e demult la moda.

No comments:

Post a Comment