Tuesday, April 27, 2010

Look book 27.04.10

Parca... parca... a trecut ceva vreme de cand nu am mai dat cu papagalul pe oameni. Asa ca am facut o selectie de cateva fotografii cu baietei si fetite. Tipul chiar a nimerit-o ... din urmatoarea fotografie. Chiar daca afara e o temperatura de te tompesti incet ca ceara, si mai bate si soarele uneori, ca poti ajunge cu usurinta la insolatie, insa acesti factori sunt ultimele probleme. Serios ... lasand ironia la locul ei, a combinat dragut sacoul cu rever satinat cu pantalonii super slim, in cazul de fata ciresica de pe tort e geanta super huge, care pe cat de huge e ... pe atat de frumoasa. Mie imi da senzatia ca este o piesa bine lucrata, cel putin din cauza la efectul sculptural care este creeat de lumina. Renuntand la ridicarile in slavi, se pare ca nu sunt singurul cu sacoul putin mai mare decat marimea care o port. Din pacate tipul e cam in aceeasi situatie, ori si la dorit prea mult ca sa caute altul ori nu a vazut prea bine, insa latimea manecii si latimea totala il cam dau de gol. It's ok, baby... it's fashion.
Un look mai young si mai fresh care sunt sigur ca cel putin doua trei colege de ale mele deja ar saliva dupa el ( tip nu look, de data aceasta ) in caz ca l-ar vedea si live nu doar in fotografii. Mare lucru nu prea e de comentat, niste pantaloni super uzati sunt sigur ca s-ar fi fotografiat cu ceva pantaloni noi daca avea, dar acestea sunt imprejurarile ... was a joke. O pereche de jeans combinati cu un tricou simplu cu imprimeu si o jacheta de piele, e cel mai usor outfit de purtat primavara aceasta. Nici un stres in plus sau in minus. Nu sunt sigur daca Ray ban style sunglasses chiar merg la lookul acesta, insa chiar nu strica nimic. Totul e ok... It's fashion.
Nu stiu de ce am ciudata senzatie ca tipul urmator are cam aceleasi pofte ca si mine, iar aici ma refer la shoe fetish si sunglasses fetish. Pur si simplu ochelarii de soare sunt perfecti si chiar nu ma intereseaza daca sunt brand sau nu atat timp cat arata bine si atrag cu usurinta priviri. Pana sa trec la alte piese din outfit... IMI DORESC PANTOFI DE GENUL ! Regret tot mai tare ... si mai tare ca nu avem H&M in Romania si dupa mine inca cateva sute de persoane si nu doar pentru ca pantofii sunt de acolo ci pentru ca fac haine frumoase. Facand o paranteza la post si la tot ce tine de look'ul tipului, am aflat de curand ca designerii care se ocupa de H&M si care stau la baza succesului acestei marci de haine nu sunt altii decat Roberto Cavalli, Domenico Dolce si Stefano Gabbana, etc. Interesanta informatie , nu ? Trecand mai departe, alte piese nu ma prea impresioneaza, decat putin geanta.
Bombonico ... ce esti. Ai o rochita de invidiat. Chiar arata bine, super fresh. Chiar nu inteleg din pacate, de ce a ales ciorapii bleu ? Oare chiar sa fie pe aceeasi paleta cromatica cu rochita ?Era mai dragut cu ciorapi maro, si pantofi crem. Dar in rest arata bine, gata sa iasa la o plimbare prin parcuri si pe strazi.
-Bunicooooo... de ce ai ochii asa de mari ?
-Ca sa te vad mai bineee... De data aceasta nu prea a vazut bine, chiar primul fiasco observat de mine intr-o proportie mai mult decat normala sau acceptabila. Ori sunt eu batut in cap si inchis la minte, ori tipa din imagine a dat-o in bara intr-un mod elegant. Gata cu suspansul si sa trecem la urlat. Less is fashion ... asta chiar nu inseamna sa iti lasi pieptul la vedere intr-un mod vulgar. Nu mi se pare deloc fashion faptul sa nu porti sutien sau orice instalatie sa iti protejeze sanii ca sa se vada ... tot, pe langa faptul ca e si un maieu super decoltat si dezgolitor. Toate bune si frumoase cu imprimeul de pe rochita si curaua si lantul, nu am nimic cu rochita care chiar daca ar fi mers pe un material mai vaporos, dar trecem cu vederea. Suspansul creste ... si privirea cade pe ciorapi, apoi iar pe rochita apoi iar pe ciorapi. Ceva nu e in regula din nou, poate imprimeul nu e potrivit pentru ciorapii negrii. Chiar ma amuza pe langa ca ofera o priveliste draguta maieul, mai da si o senzatie kitchoasa ciorapii de vaduva cu rochita retro. Sa fim sinceri chiar nu merge look'ul cat se poate de fresh cu ciorapii negrii si incaltarile la fel de serioase. Asta e ... bunicuto schimba dioptriile next time.
Ca sa fie si o tipa la rubrica 5 * am adaugat-o pe urmatoarea. Ce poate sa fie mai ok decat o tinuta all black ? Pe mine ma incanta la maxim, nu prea pot sa zic mare lucru pentru ca totul chiar arata bine. O ador si gata.Imi cer scuze de pe acuma daca am greseli de exprimare, nu stau prea bine cu rabdarea si poate de aceea nu recitesc ce scriu. B'bye
Angelo S.

2 comments:

  1. primul tip vroia ceva oversized, dar a dat gres cu manecile prea voluminoase in zona cotului...mie imi plac ciorapii bleumarin, insa nu cu pantofii negri pe care-i vad acolo ;)

    ReplyDelete
  2. Nu mi se pare deloc fashion faptul sa nu porti sutien sau orice instalatie sa iti protejeze sanii ca sa se vada


    ....ba este acceptat in moda ... nu mai exista regula asta .... go read TFS ...or fashiontoast

    ReplyDelete