Friday, April 23, 2010

April Fashion Magazines.

Am gasit ceva fotografii din revistele de moda din luna Aprilie. Incepand evident cu prima, am o intrebare destul de retorica dar e in regula ... Cine oare poate purta un top de piele neagra pe plaja ? Oricum mixul e tare ciudat, pe langa topul mentionat apar si super accesoriile imense ( lanturi si cercei ) oare nu am prins eu stilul sau chiar sunt exagerate sau doar la romani e obsesia sa te bronzezi fara model ? Nu sunt eu in masura sa critic, dar costumul de baie galben si lantul de pe solduri tipic Chanel arata ok, in schimb gentuta mititca nu prea e de plaja.

Hmmm ... pana acum am mai vazut genti in cap, chiar si la noi. Moni... Moni... Moni... Columbeanu, ai simtit tu ceva cand ti-ai pus gentuta in cap, nu ? Te rog nu ma dezamagi... Nu mai retin sigur cand a facut faza cu geanta in cap, dar prin 2009 designerul american Isaac Mizrahi a facut o colectie cu ceva genti pe capul modelelor. Facand o legatura cu Moni, designerul de care vorbeam si tema pe care o dezbat, nu stiu neaparat daca e o campanie a brandului D&G sau e un simplu spread intr-o revista, dar de fiecare data cand apare o chestie de genul, este mereu nostima. Luata la rece nu e mare branza... dar luand in considerare privirea de leoaica gata sa atace si gentuta de pe cap care o face extrem de amuzanta, totul atrage atentia intr-un mod destul de ludic.

Vogue Marea Britanie a dat-o in bara cu makeup-ul. Nu stiu daca vroiau sa ajunga undeva la John Galliano sau doar au experimentat, insa cel putin din punctul meu de vedere e un fiasco. Cum am tot vazut in filmele horror, cu clovnii aceeia care au plans, li s-au scurs machiajul si erau criminali/asasini. Cel mai groaznic machiaj, cel mai misto makeup pentru clovni.

Uuu... honey ! Cea mai misto privire, super calma si cu gura intre deschisa, parca vine spre ea un portofel super plin de euro, gata sa ii cheltuie.

Yayoi Kusama isi etaleaza din nou obsesia pentru imprimeurile repetative, de data aceasta buline. Un animal de companie nu e bun daca nu e si el in trend nu ? Asa ca a puso la PUNCT pe biata cavalina. Fotografia fiind facuta de Hal Reif, face sa fie una dintre cele mai misto foto vintage.

2 comments:

  1. hahaha u have a hilarious sense of humor. e o placere sa iti citesc posturile. super funny.
    xoxo
    mina
    www.faboulista.com

    ReplyDelete