Thursday, April 29, 2010

Christina Aguilera o copiaza pe Lady Gaga


Noua melodie a Christinei Aguilera se numeste ,, Not myself tonight ", as putea spune ca ar avea o mica legatura cu imaginatia lipsa care o are, pana la urma cine se crede mironosita ca e ? Dupa stilul vestimentar din clip, as putea spune ca raspunsul este ... Lady Gaga. Pe langa multe alte inspiratii din tinutele interpretei pe care o copiaza, Miss Aguilera de data aceasta a facut-o ca la carte ... adica xerox. O fusta creoin din latex si un sutien mai conic tot din latex, acest look a fost purtat de Lady anul trecut in August, pe cand renumita interpreta a facut-o de abea vineri cand si-a lansat minunatia de single. Impresionanta este copia detaliu cu detaliu, nu lipsesc nici inelele metalice de pe bretele. Lipsa de imaginatie continua sa fie prezenta si in makeup si hairstyle. Copie fidela, buze rosii a la Gaga si fard galben aplicat pe pleoape. Totusi de acuzat nu prea stiu pe cine sa acuz, ma gandesc ca nu Christina isi cumpara hainele.
Cand tentinda de a copia a fost observata si criticata ea a replicat cam urat la adresa tipei care o face sa fie importanta ,, I'm not quite sure who this person is, to be honest. I don't know if it is a man or a woman. " De cand a aparut Gaga, Christina ( tipa blonda, cea lipsita de inspiratie de care vorbeam ) a inceput o cura de schimbare, prin aceasta incercand sa se impuna, schimbandu-si stilul ... Eu ma gandesc ca ceva mai Gaga.
Asa ca nu e de mirare ca ale noastre cantarete romance incearca sa o copieze pe Gaga si nu ar fi nici un soc sa apara o armata de asemenea xeroxuri, daca si la case mai mari se intampla, la noi de ce nu s-ar intampla ?
Deci ,, Im not myself tonight " because im Lady Gaga.

Angelo S.

1 comment:

  1. De parca Christina nu ar fi o pin up since forever , blonda etc. De parca Lady GaGa ar fi cea mai tare vedeta ever

    ReplyDelete