Saturday, June 26, 2010

Versace spring 2011

Bine ati revenit in anii '80. Daca stau sa analizez ajung la stilul artistului Billy Idol, stil care este deja o reintroducere din anii 1950-1960. Tendinta care se poate aplica intr-o mai mica sau mai mare masura peste creatia Donatellei. Jachete de piele cu croieli de diferite lungimi, lanturi purtate inafara camasilor, iar acestea sunt doar cateva dintre ideeile futuriste prezentate. Intreaga colectie este pentru barbatul gata sa atraga priviri.
O colectie bine conceputa, o combinatie intre clasicele si cele mai noi trenduri, care provin de la franjuri aplicati pe jacheta de piele, imprimeuri abstracte si haotice, tesaturi stralucitoare si detalii transparente alaturi de accesorii metalice. Tendinte care il pun pe barbatul Versace intr-o tinuta care combina trecutul, prezentul si viitorul cu o perfectiune de invidiat, unde hairstyle'ul structural si look'ul minimalist preiau conducerea. Donatella pune un accent major pe stilul urban dezordonat impreuna cu masculinitatea emanata de barbatul metrosexual italian.
De cand a inceput saptamana modei la Milano, singurele case de moda care astept sa vad ce concepte lanseaza ca si trend sunt Gucci, Dolce & Gabbana, Armani, Prada, Roberto Cavalli si desigur Versace. Inca de la lansarea brandului, casa de moda Versace a obisnuit fanii si clientii cu creatii spectaculos de elegante si luxoase, iar in ultima prezentare Donatella nu a dezamagit asteptarile.

Angelo S.

No comments:

Post a Comment