Monday, February 1, 2010

Look book 01.02.10

Ma deprima total vremea de afara, frig ... zapada ... haine groase ... tot ce nu-mi doresc, in schimb ma incalzeste ideea ca poate vara care urmeaza va fi perfecta, cam prea mult ma gandesc la viitor si nu traiesc in prezent.
Am gasit astazi pe site niste imagini cu tipi destul de bine imbracati si nici nu cred ca ii costa o avere sa isi mentina lookul. O scurta analiza a tipului cu sacoul argintiu ar putea fi destul de usoara. O pereche de pantaloni super slim daca nu chiar ciorapi mai grosi, la fel ca si a tipului din a doua fotografie combinati cu un tricou mai larg din bumbac cred, pe aceasi tonalitate si un sacou care face contrastul cu negru in partea inferioara, cu curaj si incredere cred ca reuseste sa le poarte fara nici o retinere. Baiatul din imaginea a doua cam pe acelasi stil merge ca si primul. Pantofi cu talpa joasa si din piele subtire ca sa se muleze pe picior, alaturi de pantaloni a ales fularul crosetat accesorizat cu un lant pentru a creea dezechilibrul dorit. Presupun ca sub vesta de culoare deschisa poarta un pulover tot crosetat, iar la pe maini poarta o pereche de manusi de piele. Admir stilul si curajul care il au persoanele de genu.
Next ... prima aparitie a stilului pentru fete pe blog o voi face acum. Animal print is everywhere ! Cum ziceam, ar trebui sa fie al saselea simt ca sa stii cum sa porti o haina indiferent de pret ca sa o faci sa arate bine, la fel si fetele din fotografie. Nu stiu de ce am senzatia ca daca o pitipoanca de manastur ajungea la o pereche de ciorapi zebrati ar fi stiu sa ii poarte in asa fel incat sa ii puna in valoare. Un amic de al meu zicea ca animal printul este extrem de sensibil si daca nu faci cobinatia perfecta ( care de asemeni sta pe lama de cutit ) risti sa cazi in penibil si aparitia ta nu va mai fi asa impresionanta pe cat ti-ai dori. Complicata situatie si cu imprimeul acesta, dar nu cred ca ar putea da gres cineva cu o fusta scurta anii '80, bocanci si o camasa pe aceeasi gama cromatica asemeni fustitei, accesorizate cu un ghiozdan de piele. A doua fotografie pe tema animal print e cu tipa ce poarta ciorapi zebrati. In comparatie cu gustul altor persoane care ar purta asa ceva la niste incaltari de lac si o geaca de fas cu blanita pe gluga, tipa a facut o combinatie perfecta din obiecte simple si de efect. Ghete de iarna negre de piele cu un sacou negru, iar pe sub un tricou alb cu imprimeu si la gat un lat auriu ( care este putin cam gros si poate fi interpretat ). In rest numai de bine despre simtul pe care il au tipele pentru a-si combina hainele.
Multumita inspiratiei de moment am reusit sa gasesc niste fotografii pentru exemplu negativ la partea cu animal print. Cele ce urmeaza se aseamana cu o parte dintr-o fosta postare... in concluzie ASA NU !!!


1 comment:

  1. manastur? deci esti din cluj?(: si lol la partea cu exemplul negativ =))

    ReplyDelete