Saturday, February 20, 2010

Tendinte primavara - vara 2010 woman III

Pana acum am cuprins partea tendintelor cu materiale si culor, in continuare voi posta despre accesorii. Comparativ cu sezonul trecut cand accesoriile erau puse pe un plan inferior, sezonul acesta revin puternic in prim plan.
Curelele sunt modificate considerabil de catre designeri, acestea devenind mult mai subtiri si aproape ajung sa nu fie observate, fiind doar uneori o tenta de culoare decat un accesoriu practic.
Raman in trend colierele supradimensionate, care apar in prezentarile Lanvin si Bottega Veneta, iar la capitolul genti si pantofi creatorii de moda se lasa inspirati de diferite domenii, de la zona Africii cu genti din blana cu imprimeuri animalice ( animal print ) sau accesorii cu acelasi imprimeu si pana la stilul Western, daca tot denimul e vedeta sezonului, material ce da o alura de vestul salbatic. Apar foarte mult franjurii lungi infasurati pe genti sau ca un ciorap la glesne. La ramura cu incaltaminte totul e schimbat, pantofii stiletto sunt total inlocuiti de sandale si un fel de espadrile cu toc foarte jos. Printre piesele noi aparute este de mentionat, pantofii cu toc metalic creati de McQueen sau sabotii de la Chanel. Must have al sezonului sunt pantofii cu talpa ortopedica, iar plasticul transparent da senzatia de libertate la Prada.
Gentile scad din marime li se adauga barete lungi pentru a putea fi purtate pe umar, iar practicitatea pieselor este data de compartimentarea lor desteapta si posibilitatea de a modifica personalitatea gentii in functie de ocazie, accesoriile gentii gen pandantive sau cozi de blana care apar la Louis Vuitton. Prada si Fendi prezinta genti de care povesteam mai demult, din plastic transparent cu ideea ,, nu am nimic de ascuns" in schimb unele necesitati care le poarta o femeie in geanta chiar nu sunt un motiv de lauda.
Pantofi
Prada

Alexander McQueen

Chanel

Louis Vuitton

No comments:

Post a Comment