Tuesday, February 9, 2010

Look book 09.02.10

Don Cafe mixes are the best ! Printre alte placeri de ale mele se afla si plicurile de ness de la Don Cafe. Langa o cana cu lapte cu un plic de ness, savuram si cateva dintre postarile de pe www.cocalari.com si www.pitzipoanca.org si am reusit sa ma amuz destul de tare din nou, de gusturile unor persoane si de impresia ca dau tunuri dupa tunuri in materie de vestimentatie si fotografii, ma uimeste de fiecare data. Oare chiar nu isi dau seama ca escaladeaza culmile penibilului si ca nu impresioneaza decat pe persoanele de la acelasi nivel cu ei ? Chiar stau si ma gandesc la lucrurile acestea de fiecare data cand vad o fotografie din gama ,, Coca-Pitzi ", sa zicem ca pe persoanele de varsta 10-15 ani le inteleg cat de cat ca e momentul in care se emancipeaza si trec spre maturitate pe cat e posibil, dar cine ii mai intelege pe cei pana la 25 de ani ? Mai grav cand mai vezi cate-o Big Mama aparuta pe site si ramai efectiv trasnit de ce se poate petrece in jurul nostru.
Acum sa fim sinceri si sa gandim la rece, oare domnisoara din imagine chiar nu isi da seama ca e supraponderala si ca rochita care o poarta nu o avantajeaza chiar deloc? Secretul e sa fim realisti cu noi insine, chiar daca avem unele defecte le putem accepta si astfel reusim sa ne punem in valoare alte parti ale corpului, dar cand ai ceva kg in plus si negi lucrul acesta si incerci sa iti pui in valoare slanina, scuzati cuvantul dar chiar asa e, nu esti altceva decat o muza pentru glumele celor din jur.
La fel si tanara din urmatorul instantaneu, degeaba incearca sa fie HOT cand suncile ii atarna ca si colacelul verisoarei mele de 3 ani cand merge la bazin, kg in plus nu se ascund prin pozitii anormale ale corpului sau prin diferite accesorii sau piese vestimentare, exact, dupa cum arata asa se si imbraca ...

Acum sa trec de la o extrema la alta, m-am gandit initial sa revin cu o parte pentru look book ca si saptamana trecuta, o rubrica ,, Asa DA !!! si Asa NU !!! " dar prima parte poate fi considerata un mare ,, Asa NU !!! '' pe cand ceea ce urmeaza cate ideei pot fi sustrase ca si ,, Asa DA !!! ".
Am tot vazut si am auzit in ultimul timp ca se poarta urechile de Mickey Mouse sau de iepurasi aplicate pe o cordeluta in asa fel incat sa stea ridicate vertical aproximativ. Chiar arata bine la unele persoane si sunt dragute, dar depinde cu ce sunt asortate caci altfel pot sa ajunga spre penibil, acest accesoriu tine si de atitudinea purtatorului. Acest trend cred ca a plecat de la designerul Marc Jacobs pentru Louis Vuitton in prezentarea Fall 2009 pret a porter, iar apoi a fost adoptata aceasta propunere de multi pasionati ai modei. O combinatie draguta intre urechi ale renumitului soricel cu un tricou gri cu un imprimeu al personajului de desene animate care confera un aer tineresc.
Un derivat de la trendului lansat de casa Louis Vuitton, a ajuns sa fie o fundita supra dimensionata in loc de urechi de Mickey sau iepuras. Nu zic ca urmatorii designeri care lucreaza pentru propriul brand s-au inspirat de la Marc Jacobs ci doar am gasit prima data asemanarea cu Louis Vuitton si apoi cu ceea ce urmeaza, oricum au aparut simultan deci ... concluziile pot fi trase. O alta idee propusa de Dolce&Gabbana tot in acelasi sezon a fost fundita supra dimensionata la fel cum ziceam si alte diferite accesorii in acest caz de pus pe cap. Sa revenim la fotografia de la care am plecat. Draguta combinatie intre un sacou turcoaz si fundita neagra, arata bine. Acestea fiind zise, m-am descarcat si de stilul graselor de a se imbraca.

No comments:

Post a Comment